NCFS Cees Bol Classic

NCFS Cees Bol Classic
Team is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 5.000 (155%)

In Noord-Holland is de Cees Bol Classic inmiddels een begrip. Het zijn de favoriete trainingskilometers van de Sunweb-renner die hij afraffelt met andere Noord-Hollandse kleppers als Niki Terpstra, Laurens ten Dam en Yoeri Havik.

Eddy van der Ploeg gaat deze Cees Bol Classic ook rijden. Op eigen gelegenheid, maar zeker niet zomaar. Nee, Eddy zal deze route van 150 kilometer rijden om geld in te zamelen voor de Nederlandse Cistic Fibrosis Stichting. Eddy heeft twee kinderen die beiden aan CF lijden en daarom zamelt hij met deze actie geld in voor onderzoek.

Fiets mee met Eddy voor CF-onderzoek

 De opzet is simpel: op  Vrijdag 12 juli 2019 starten vanuit Driehuis (vlakbij Haarlem); 150 kilometer fietsen met een pannenkoekenstop bij de Vuursche Boer (het restaurant van de Familie Knetemann). Na afloop is er een BBQ bij Eddy thuis.

Eddy is op zoek naar in totaal 20 mensen die samen met hem deze tocht rijden. Het doel is per persoon zoveel mogelijk eld in te zomalen zodat er uiteindelijk een mooi bedrag gedoneerd kan worden aan het HIT FC 2.0 programma. Dit programma gaat ervoor zorgen dat alle mensen met CF een op maat gemaakt behandelprogramma krijgen.

Vind je dit een mooie actie en wil je het CF-onderzoek steunen met jouw deelname aan het initiatief van Eddy? Stuur dan een e-mail naar Eddy of meld je rechtstreeks aan voor zijn actie. Het zou mooi zijn als het helemaal uit de hand loopt! (In de goede zin van het woord natuurlijk!)

Met goed geluk rijden er zelfs een paar mannen van de Noord-Hollands Best groep mee waarvan Cees Bol en Laurens ten Dam (en vele anderen) deel uitmaken. Dus meld je aan bij Eddy als je zijn actie wil steunen en fiets mee voor CF-onderzoek

Het leuke aan deze tocht is dat je ook hele mooie stukken natuur gaat zien in de omgeving van Hilversum. Veel mooie onverharde paden die je goed kunt fietsen met een racefiets. Wel adviseer ik je om met 28mm bandjes te rijden. 

Bekijk alle
17-07-2019 | 10:27
16-07-2019 | 08:44
15-07-2019 | 15:50
14-07-2019 | 13:38
14-07-2019 | 12:32
Bekijk alle

Hoofdsponsor!!!

27-05-2019 | 22:00  Heel blij zijn wij met deze hoofdsponsor: Balance, de professionals van Balance combineren vindingrijkheid en integraal denken voor duurzaam resultaat. We werken voor projecten in de infrastructuur, gebiedsontwikkeling en energiesector. Hoe groter en complexer de uitdaging of opdracht, hoe beter! Door alle ervaring te delen, weten we als consultants meer en zetten we de norm. We leggen kruisverbanden die versnellend, verhelderend en verbeterend werken. We balanceren alle uitdagingen en vraagstukken om tot blijvend sterk resultaat te komen. https://www.balance.nl/
Lees meer