Afgeronde acties in februari

21-02-2017 | 09:00

Er zijn weer veel mensen actief geweest voor de NCFS, op allerlei manieren. Geweldig, hartelijk dank hiervoor! Zoals je kunt zien aan onderstaande acties kun je op veel manieren geld inzamelen, van een jubileum tot een (kerst)markt. Wil je ook een actie starten? Maak dan op deze actiesite je eigen actiepagina aan en laat je sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je hier meer over weten? Mail naar Trudy van de Veen.  

Schaatsen Alternatieve Elfstedentocht voor kinderen
€ 1.155,00
Rive Smits

Rive, een meisje van 9 jaar met CF, schaatste op 15 januari de Alternatieve Elfstedentocht voor Kids bij Flevonice in Biddinghuizen. In november is ze samen met vier andere kinderen onder begeleiding van ambassadeur Jochem Uytdehaage gestart met trainen. In het programma Zappsport was dit allemaal te volgen. De tocht ging hartstikke goed! Rive had op deze actiewebsite een eigen actiepagina aangemaakt en zo veel geld ingezameld. 

Onderstaand vertelt Rive:

Ik wil iedereen bedanken voor de steun, leuke reacties en donaties. Het geld dat is binnengehaald kan de cf stichting goed gebruiken. Er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar medicijnen om mij, mijn broertje en andere taaie kinderen een betere toekomst te kunnen bieden.
Ik zal in iedergeval door blijven gaan met schaatsen. Ik vond het ontzettend leuk om het te mogen leren en ik ga het komende jaar heel veel oefenen en trainen op lange afstanden. Het is goed voor mijn conditie en ik zou heel graag een keer de echte Alternatieve Elfstedentocht met Skate4Air op de Weißensee in Oostenrijk willen schaatsen. 
Misschien lukt me dat dit jaar wel :-)
Ik hoop daarmee dan weer veel geld voor taaislijmziekte te kunnen binnenhalen.

Groetjes, Rive

 

Benefietconcert Tusen Takk
€ 7191,90
Niels Peeters en Vera Vloet

Niels Peeters organiseerde samen met haar moeder Vera een benefietconcert, hieronder lees je waarom:

Ik ben Niels en ik ben 25 jaar geleden geboren met Cystic Fibrosis. Afgelopen januari was het alweer 10 jaar geleden dat ik een longtransplantatie heb ondergaan. Dit waren voor mij mooie redenen om een groot feest te geven en mijn wens in vervulling te laten gaan.

Samen met mijn moeder heb ik een benefiet concert georganiseerd en de opbrengst is voor de NCFS. Ik had mijn idool Alexander Rybak (winnaar Eurovisie songfestival 2009) gevraagd of hij wilde komen optreden.. Alexander zei: “voor jou, een vliegticket en een hotelkamer kom ik!”

Het benefiet concert was met nationale en internationale artiesten zoals Clean Pete, Rienne va plus en Alexander Rybak met Stefan Ibsen Zlatnaos en was een groot succes. We hebben inclusief met de apenverkoop maar liefst €53.981,- opgehaald!

Wij zijn onwijs trots en ik geniet er nog elke dag van!


Fotografie: Inge van den Broek 


Huisweid Festival 
€ 27.500,00
Stichting Vrienden voor een AnderKerstmarkt op Friesland College in Leeuwarden
€ 717,00
Angela Mebius en medeleerlingen

 

Santa Run 
€ 15.000,00
RotaryClub Schouwen-Duiveland

24-uurs loop bij 0181 Training
€ 6.454,00
Micha Spanjersberg Preuvenement
€ 15.000,00
Rotary AlblasserwaardKerstmarkt CBS De Verbindingsweg
€ 240,00
Ilona Pastoors
50-jarig huwelijk
€ 460,00
Dhr. en mevr. L.C. Verberk 
   
70e verjaardag
€ 700,00
T.J. Weidema
Bijzondere verjaardag Henny Sacht
€ 50,00
Mevr. M.E. Baumgarten-Wess
   
NCFS als goed doel gekozen 
€ 1.000,00
Renate Lombarts - SIDN
Collecte tijdens kerkdienst 12-2-2017
€ 98,75
Protestantse Gemeente De Brug
   
Gift kerkelijke organisatie Workum
€ 250,00
Dhr. J. Hoekema
Collecte tijdens huwelijk Edward en Wilma Ippel i.v.m. nichtje Madelon Rustenburg
€ 350,00
Tina Rustenburg