Afgeronde acties in augustus

15-08-2016 | 11:25

Ook deze maand waren er weer diverse acties waarbij geld werd ingezameld voor de NCFS. Geweldig, heel hartelijk dank voor jullie steun! Hieronder kun je lezen welke actievoerders zich afgelopen periode hebben ingezet. Wil je je ook inzetten voor de NCFS? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen

Ik ben taai!
1600 euro
Baby Jewel en Joyce Bisschop

Jewel startte samen met haar moeder Joyce een actie op deze actiewebsite:
Mijn naam is Jewel en ik ben geboren op 31 januari 2016. Papa en mama vertellen mij elke dag dat ik een powerpopje ben en daarom start ik deze actie! Ik heb Cystic fibrosis! (taaislijmziekte). Helaas is deze erfelijke ziekte nog steeds ongeneeslijk. Op het moment zijn er 1500 mensen (waaronder 650 kinderen) met taaislijmziekte in Nederland.
Momenteel is er heel veel onderzoek naar deze ziekte. In september dit jaar komt er waarschijnlijk een medicijn uit waarvan wordt gezegd dat de omgang met de ziekte dragelijker wordt en dat ik mijn ouders kan overleven. Graag wil ik iedereen vragen om een steentje bij te brengen voor nog betere onderzoeken en medicatie.

Lieve groetjes, JewelStraatmuzikant in Gouda
245 euro
Richard Rosser

Richard heeft in totaal al bijna 1000 euro bij elkaar gespeeld voor de NCFS. Hij heeft voor dit doel gekozen omdat zijn neefje 30 jaar geleden op zijn 14e is overleden aan CF. 

Bijdrage maaltijd voor het lopen van de Vierdaagse 
75 euro
Ruth Huurdeman/Partou Kinderopvang Kampen

Net als voorgaande jaren is er gekookt voor de kinderen van de bso en kdv voordat ze de Avondvierdaagse gingen lopen. Voor elke maaltijd is er een bijdrage gevraagd die voor de NCFS is. Dit jaar is er 75 euro opgehaald. En de kinderen en de leidsters hebben de vierdaagse uitgelopen!Opbrengst oude metalen 
100 euro
Dhr. H. Elings

Ingezameld bij 50e verjaardag
450 euro
Lenie de Mik

60-jarig jublileum
500 euro
Accubedrijf Acim Castricum

50-jarig huwelijk en overlijden van Theetje Peters
1000 euro
Bianca Peters

 

Opbrengst Kinderboek 'Noppy en de eekhoornclub' en keramiek
126,50 euro
Letty Wouters

Loempia verkoop
450 euro
Fam. Schmitz Kitzen

Inzamelingsactie textiel
336 euro
Mitchel Wouters en medeleerlingen 1TTA Beatrixcollege