Afgeronde acties in maart 2020

17-03-2020 | 16:35

Het zijn moeilijke en onzekere tijden vanwege het coronavirus. Zeker voor mensen met taaislijmziekte geeft dit nog meer onzekerheid. Heel veel sterkte voor iedereen. 

Hieronder kun je lezen welke actievoerders zich afgelopen periode hebben ingezet. Heel veel dank daarvoor! Het is en blijft hard nodig om geld in te zamelen voor alle mensen met CF. Wil je ook in actie komen? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen

Rommelmarkt in Hazerswoude  
€ 352,50
Gerrie Olyslagers

Gerrie en haar broer hadden een heel speciale reden om op de rommelmarkt te staan. Gerrie: "Mijn moeder is vorig jaar op 7 oktober overleden, ze was 94 jaar. Mijn vader is twee jaar daarvoor overleden. Samen met mijn broers heb ik de laatste jaren voor hen gezorgd. Ons zusje Dini is vroeger op zesjarige leeftijd overleden aan taaislijmziekte. Zij is altijd het middelpunt in ons gezin gebleven omdat mijn ouders er nooit overheen zijn gekomen. 
Ik heb mijn moeder beloofd om de spulletjes van mijn ouders te verkopen en de opbrengst hiervan te doneren aan de NCFS. Op de rommelmarkt hebben we ook nog de NCFS luiaards verkocht." 

  

Groot Abcouder dictee 2019
€ 2.050,00
Lionsclub Abcoude-Baambrugge Collecte Tzum
€ 610,18
Aukje Oosterhaven en medecollectanten
Opbrengst oude metalen
€ 465,00
Harrie Elings
   
Verkoop postzegels
€ 1.152,50
Hans van der Meulen
Opbrengst kaartverkoop
€ 25,00
Mevouw G.M.J. Hermelink-Veltmaat
   


Regelmatig ontvangen wij donaties naar aanleiding van een overlijden. We waarderen het enorm dat zelfs in zo'n verdrietige periode aan de NCFS wordt gedacht. 

Uitvaart de heer Jan van Boekel, in plaats van bloemen wenste hij een donatie voor de NCFS
€ 1.718,39
Familie Van Boekel