Afgeronde acties in februari 2020

18-02-2020 | 15:11

De NCFS is ontzettend blij met alle acties en donaties vanwege een sport, verjaardag, verkoop spullen of om welke reden dan ook. Ontzettend bedankt hiervoor. Wil je ook je steentje bijdragen? Maak op deze actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen


Sharing Day
€ 535,00
Studenden ROC Drenthe College Assen

Ieder jaar organiseren studenten van ROC Drenthe College in Assen Sharing Day. Sharing Day is het moment om geld in te zamelen voor goede doelen. De opleiding Verzorgende-IG/Maatschappelijke zorg en de opleiding Verpleegkunde kozen voor de NCFS. Op deze dag konden studenten, familie, buurtbewoners en andere Assenaren meedoen met het Rad van Fortuin en diverse andere spelen, spullen kopen (nieuw en tweedehands) en heerlijke zelfgemaakte taarten en cupcakes kopen. Een opa van één van de studenten vond de keuze voor de NCFS een erg goed doel en maakte daarom gratis houten kerstbomen voor de verkoop.Uiteraard mocht de verkoop van Bobbie en Charlie, de NCFS luiaardknuffels, niet ontbreken. Daarnaast zamelden de studenten heel wat lege flessen in. Drenthe College is dan ook erg trots dat de studenten zich zo hebben ingezet!

 
 

Prijzengeld wielrennen seizoen 2019 
€ 80,00
Wesley Pieterse

Wesley is vader van een vrolijk jongetje van 1 jaar, zijn zoontje heeft CF. Hij doet aan wielrennen en rijdt wedstrijden waarbij hij soms premies of geldprijzen wint. Dit spaart hij jaarlijks op en doneert dit aan de NCFS. 

 Best birthday gift! 
€ 515,00
Priscilla Westerhof-Fittipaldi
Familie en vrienden doneren voor 85e verjaardag
€ 425,00
Mevrouw Tine Appelman 
   
Statiegeld Spar Goedereede
€ 86,50
Familie Hamann
Collecte 26/1/20
€ 586,06
Diaconie Gereformeerde Kerk