Afgeronde acties in februari 2019

19-02-2019 | 11:55

Dank ook weer deze maaand aan alle mensen die op wat voor manier dan ook geld hebben ingezameld voor de 50-jarige NCFS! Geweldig, heel hartelijk dank voor jullie steun! We hopen in dit jubileumjaar weer veel actievoerders te mogen verwelkomen. Hieronder kun je lezen welke actievoerders zich afgelopen periode hebben ingezet. Wil je ook in actie komen? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen

Strijden voor Willemien
€ 4.422,00
Ellen, Daniëlle, Elianne, Karin en Jolanda 

Ellen had een teampagina aangemaakt op onze actiewebsite en hier regelmatig updates geplaatst: https://acties.ncfs.nl/team/team-voor-willemien. Mooi om te zien! Onderstaand haar afsluitende tekst van het jaar vol acties voor de NCFS. 

Het jaar 2018 stond voor mij in het teken van Cystic Fibrosis (CF), ook wel taaislijmziekte.
Om tegen CF te strijden heb ik me actief ingezet, door iedere maand van het jaar 2018 een run of een fietstocht te hebben gedaan. Hier hebben veel van jullie, mij ontzettend hard mee geholpen door te doneren o.a. op mijn actiepagina van de NCFS, of door naar het pizzafeest te komen, te spinnen, sleutelhangers te kopen, etc.
Inmiddels hebben we alle contanten die we met de verschillende acties hebben verzameld, op mijn actiepagina van de NCFS gestort.
Zoals jullie weten heb ik me ingezet voor CF omdat Willemien, een vriendin van mij, deze verschrikkelijke ziekte heeft. We hebben met elkaar een heleboel geld ingezameld (boven verwachting) zodat de NCFS onderzoek kan doen naar de ziekte CF en hierdoor kan zorgen voor een beter leven voor mensen met CF.
Doordat Willemien twee verschillende en zeer zeldzame gen mutaties heeft, werken de nieuwe medicijnen die onlangs ontwikkeld zijn voor mensen met CF helaas niet voor Willemien.

  


Opbrengst oude metalen 
€ 300,00
Harrie en Annie Elings Kerstpakkettenactie
€ 3.840,00
Vanderlande Industries 
Verjaardagsactie
€ 600,00
Priscila Westerhof-Fittipaldi 
   
Collectebus Café Kremer
€ 110,00
Hetty Heersmink

Facebook inzamelingsactie
€ 57,00
Vanessa Cosemans

   
Collecte 31-12-18 en bij huwelijk De Mik- Dreschler
€ 899,50
Diakonie Gereformeede Kerk Waddinxveen
Facebook inzamelingsactie
€ 121,00
Maike Dijkmans