Afgeronde acties in juni 2018

19-06-2018 | 10:00

Dank ook weer deze maand aan alle actievoerders die geld hebben ingezameld voor de NCFS! Geweldig, heel hartelijk dank voor jullie steun! Hieronder kun je lezen welke actievoerders zich afgelopen periode hebben ingezet. Wil je je ook inzetten voor de NCFS? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen


Axia Kuitenbijtersrun
€ 2.840,00
Westlandse Atletiekvereniging 

Ted Hartman, ambassadeur van de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting, ontving dinsdag 10 april een bedrag van 2.840,00 euro uit handen van Sandor van Vliet van hoofdsponsor Axia Vegetable Seeds. Dit bedrag werd bijeengebracht door sponsors en deelnemers aan de Axia Kuitenbijtersrun. Deze vond plaats in de nacht van oktober 2017 waarin de zomertijd werd teruggezet. Hartman gaf uitleg aan het onderzoek dat de NCFS doet naar behandeling van Cystic Fibrosis, ook wel taaislijmziekte genoemd. “Veelvuldig onderzoek is hard nodig en heeft in de laatste decennia al geleid tot een stijging van de levensverwachting van mensen die met deze erfelijke ziekte geboren worden.”

De overhandiging vond plaats bij de Westlandse atletiekvereniging Olympus ’70 in het bijzijn van de organisatie van de Kuitenbijtersrun en bestuurslid Sander van Assen van Olympus ’70. De ambassadeur sprak zijn dank en waardering uit naar de lopers en sponsors die deze mooie bijdrage bijeengebracht hebben. “Hoewel we al goede resultaten hebben bereikt, is er nog veel geld nodig om verder onderzoek te doen. Mensen die lijden aan taaislijmziekte worden gemiddeld niet ouder dan 40 jaar en hebben met een hele nare ziekte te kampen,” aldus Hartman. “Medicijnen om de ziekte te bestrijden zijn duur en helpen niet altijd. Daar is vanwege de aard van de ziekte maatwerk voor nodig, waardoor de kosten hoog zijn.”

 

Obstacle Run4AIR Kids
€ 19.450,00

Op 15 april jl. vond de Obstacle Run4AIR Kids plaats bij het Nationaal Militair Museum in Soest. Het was een prachtige dag waarbij de kids alle obstacles bedwongen. Elk kind ontving een welverdiende medaille en een goodie bag. Veel dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen; alle kinderen, ouders, vrijwilligers en ambassadeur Jochem Uytdehaage.  

 

Knippen op jaarmarkt Naarden
€ 1.020,00
Kapsalon Men Only / Amel Klokman Bridgedrive
€ 1.000,00
Inner Wheel Nieuwerkerk
Opbrengst oude metalen
€ 125,00
Harrie Elings 
   
70e verjaardag
€ 750,00
Nico van der Meer 
55-jarig huwelijk
€ 500,00
De heer en mevrouw W.J. Ligthart
   
Donatie via Kerstkaarten.com
€ 30,00
Frank Huning
Verkoop kaarten en postzegels
€ 345,00
De heer Hans van der Meulen 
   
Opbrengst kinderboek: Noppy en de eekhoornclub/Keramiek
€ 54,00
Letty Wouters
Verkoop kaarten gemaakt van tekeningen
€ 850,00
Basisschool De Klaverweide Roosendaal