Afgeronde acties in februari 2018

19-02-2018 | 10:22

Dank ook weer deze maaand aan alle actievoerders die geld hebben ingezameld voor de NCFS! Geweldig, heel hartelijk dank voor jullie steun! Hieronder kun je lezen welke actievoerders zich afgelopen periode hebben ingezet. Wil je je ook inzetten voor de NCFS? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen


Krachttraining, loterij en verkoop
€ 500,00
Team Curves Beuningen

Bij sportclub Curves in Beuningen vindt in oktober altijd de 'goede doelen maand' plaats waarbij drie goede doelen worden gesteund, waaronder de NCFS..

De leden lieten zich sponsoren door vele rondjes in het Curves-circuit te maken en zo geld in te zamelen. De coaches gingen langs de ondernemers van Beuningen om te vragen of zij prijzen ter beschikking wilden stellen voor de loterij. Daarnaast werden er nog de CF knuffelapen en de polsbandjes verkocht. Al met al heeft dit een prachtig bedrag opgeleverd dat verdeeld werd onder de drie goede doelen. 

Sportcoach van Curves en NCFS ambassadeur Jolanda: "Dit was voor mij persoonlijk ook een hele mooie dag, want als tante van Wout, een zesjarig, ongelooflijk dapper ventje met CF weet ik hoe belangrijk het is dat er geld binnenkomt. Geld voor onderzoek naar medicijnen die ervoor zorgen dat Wout ook in de toekomst zijn dromen waar kan maken, en taaislijmziekte een ziekte wordt die te genezen is! Dat is wat ik hoop en waarvoor we ons hard maken in de strijd tegen deze 'taaie ziekte'! Dus met dank aan onze sportieve leden, de ondernemers van Beuningen, de inzet en het enthousiasme van ons team die hier een prachtige dag van hebben gemaakt!"Charity Day
€ 2.000,00
TheDutch4KidsOliebollenactie Heelweg
€ 2.250,00
Familie Visser, Bouwbedrijf Bruggink, Dinie Teerink en Bram Boom  

Leerlingen voor kerstviering in actie
€ 1.444,00
Basisschool Het Kompas Leusden
Eindejaarsdonatie 
€ 200,00
JASA Packaging Systems
   
Besparing postzegels bij kerstpost
€ 100,00
Rob Wouda
Verkoop 3D kaarten
€ 100,00
De heer en mevrouw T. Booij
   
Collectebus wandeltochten 2017
€ 45,15
WSV Oosterscheldestappers 
Verkoop postzegels
€ 180,00
De heer Jan van Schaijk 
   
Donatie
€ 80,00
Kinderopvang Hebbes
Bedrag aankoop kast bij werkgever voor NCFS
€ 175,00
De heer I.G. van den Hout
   
Collecte 11 februari 2018
€ 47,55
Diakonie Hervormde Gemeente Wagenborgen
 Regelmatig ontvangen wij donaties naar aanleiding van een overlijden. We waarderen het enorm dat zelfs in zo'n verdrietige periode aan de NCFS wordt gedacht. 

Giften in plaats van bloemen bij overlijden van Marijke van Laer
€ 939,00
Lou van Laer