Afgeronde acties in november

21-11-2017 | 09:00

Er zijn weer veel mensen actief geweest voor de NCFS, op allerlei manieren. Geweldig, hartelijk dank hiervoor! Zoals je kunt zien aan onderstaande acties kun je op veel manieren geld inzamelen, van een verjaardag tot een sportevent. Wil je ook een actie starten? Maak dan op deze actiesite je eigen actiepagina aan en laat je sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je hier meer over weten? Mail naar Trudy van de Veen.  

Bodypump for Friends
€ 2.500,00
Diana van Diepen 

Diana van Diepen geeft zelf les in bodypump. Dankzij een longtransplantatie kan zij haar passie om te sporten volgen en gaat het goed met haar. Haar enthousiasme werkte aanstekelijk en vrienden vroegen haar om een speciale les voor vrienden te geven. Diana regelde de les en koppelde er meteen een sponsoractie voor de NCFS aan. Ook de lunch werd geregeld en gesponsord. De bakker, de slager, iedereen droeg zijn steentje bij. Diana: “Het was geweldig, er heerste echt een ‘samen’ gevoel. Veertig vrienden bij elkaar. Zo positief, dat vind ik heel bijzonder. En al gaat het met mij goed, ik wil dat er voor alle mensen met CF een toekomst is.”

   


Kinderfilmmiddag
€ 3.870,83
Judith Ordelmans

Zondag 1 oktober werd er in het theater de Kappen in Haaksbergen een filmmiddag georganiseerd voor de NCFS. Basisschoolkinderen en hun ouders kwamen deze middag massaal naar het theater om de film 'Alfin en de Chipmunks' te kijken. Een entreekaart bedroeg € 7,50. Hiervoor kregen de kinderen en ouders een leuke, verzorgde, vrolijke middag. De middag begon met een vrolijke ontvangst door 2 piccolo’s en er stonden 2 springkussens bij het theater. Twee clowns verzorgden een loterij waarbij kinderen o.a. een entreekaart voor een lokaal pretpark, een waardebon voor 5 ijsjes, een voetbal tot aan een virtuality bril konden winnen. 

Na afloop kregen alle kinderen een goodiebag met leuke gesponsorde gadgets en kon er nog gespeeld worden op de springkussens of kon een leuke CF knuffelaap worden gekocht. 

In totaal hebben 30 lokale ondernemers deze filmmiddag mogelijk gemaakt in de vorm van sponsoring (van product sponsoring tot aan het doneren van een financiële bijdrage). De middag heeft bijna 4000 euro opgeleverd voor de NCFS. 

    


Run for Jill, marathon Berlijn
€ 5.947,00
Jan-Willem en Bea

 
Apenverkoop bij Show Dansschool Moves!
€ 441,60
Maaike Vlek de Coningh


Run for Fynn&Steyn, halve marathon Amsterdam
€ 700,00
Monique Lentelink en Marjolein Schreurs

   


Fietstocht Mystery Mountain

€ 750,00
Douwe Meijer


Outrun CF
€ 465,00
Samantha Eising 

 
Halve marathon Amsterdam
€ 7.801,00
Team Runclub DNB FM 


FootGolf Open Shoe toernooi
€ 960,00
Familie Slotemaker en familie Schoen 

   


Receptie jubileum 
€ 875,00
Pauline, Willy, Fred en Paul
Zomerfeest KDV Beestenboel
€ 487,35
Antonette van den Boogaart
   
25-jarig huwelijksjubileum 
€ 2.250,00
George en Lucienne Kroes
Kaartverkoop in de St. Baafskerk Aardenburg
€ 70,00
Jolanda Verschelling
   
Stouten & Wijnen 20 jaar
€ 3.000,00
Co en Patricia
Giften voor 65e verjaardag
€ 360,00
Mevrouw E. van Ofwegen
   
80ste verjaardag Opa van Heleen Swarts 
€ 300,00
Mayke Swarts
Afscheid van De Merenhof
€ 135,00
Ellen Bevers
   
50-jarig huwelijksjubileum 
€ 750,00
Familie Bos-Siebring
 
   
   

 

Regelmatig ontvangen wij donaties naar aanleiding van een overlijden. We waarderen het enorm dat zelfs in zo'n verdrietige periode aan de NCFS wordt gedacht. 

Gift in plaats van bloemen bij het afscheid van de heer Wim van den Tillart
€ 400,00
Mevrouw Jet van den Tillart