Afgeronde acties in mei

12-05-2017 | 10:00

Wat zijn er weer mooie acties geweest afgelopen periode en daarmee is er weer veel geld ingezameld voor de NCFS! Geweldig, ontzettend bedankt hiervoor! Het blijft bijzonder dat zoveel mensen zich inzetten voor mensen met taaislijmziekte. Wil je ook je steentje bijdragen? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen

Vastenactie De Duizend Eilanden School
€ 1.815,80
Daniëlle Molenaar en mede-organisatoren

De Duizend Eilanden School in Noord Scharwoude koppelde hun jaarlijkse Vastenactie aan de NCFS, omdat Geeske (groep 3) taaislijmziekte heeft. De kinderen verdienden geld door een ‘heitje voor een karweitje’ en door het organiseren van een Fancy Fair, waar de kinderen hun zelfgemaakte werkstukjes verkochten. Er werden spelletjes gedaan, het Rad van Fortuin draaide en er werden allerlei lekkernijen gekookt en verkocht. Ook de CF knuffelapen gingen als warme broodjes over de toonbank! Het resultaat werd bekend gemaakt tijdens de witte donderdag viering in de kerk. Iedereen is trots op de geweldige opbrengst van € 1815,80!

Vooraf aan deze actie gaf NCFS ambassadeur Casper Mouissie een presentatie aan de 240 kinderen, om te vertellen over taaislijmziekte en hoe belangrijk het is om geld in te zamelen hiervoor. De kinderen luisterden hier heel aandachtig naar en in de weken hierna werd er thuis en in de klassen hard gewerkt. Thuis werden er klusjes gedaan, zoals kamer opruimen, tafel dekken om zo een centje te verdienen voor in de spaarpot in de klas. Op school werden leuke dingen geknutseld om tijdens de Fancy Fair te verkopen aan ouders en opa’s en oma’s.

 

Amstel Gold Race voor Guusje
€ 3.290,00
Tim van der Heijden

Tim fietste 15 april de Amstel Gold Race om geld in te zamelen voor zijn dochter Guusje. Hij had op deze site een actiepagina aangemaakt, dit was zijn motivatie:

Hallo allemaal, ik ben Tim van der Heijden, de trotse vader van Guusje. Guusje heeft helaas Cystic Fibrosis. Zoals jullie weten is er veel onderzoek nodig voor goede medicatie voor alle kinderen en volwassen met CF. Deze onderzoeken kosten veel geld dus alle kleine beetjes helpen. Wij hopen dat Guusje nog een mooie toekomst krijgt, met in de toekomst steeds betere medicatie. 15 april 2017 ga ik samen met mijn collega en vriend Cor van Herwijnen de Amstel Gold Race fietsen voor Guusje, We gaan de 150 km fietsen. Als jullie ons willen steunen kan dat via deze site. Alvast super bedankt. Tim, Noortje, Stan en Guusje.

 

AH statiegeldactie, De Feestrie, Bakkerij P+E Stricker Bussum
€ 865,61
Amel Klokman

 

Collecte Helmond
€ 1.664,65
Paulien Noordzij en medecollectanten
Gouden huwelijksfeest in Steensel
€ 350,00
 
   
60e verjaardag 
€ 600,00
Jan Dobbe
Westlands kampioenschap schamelhanger-achteruitrijden 2017
€ 1000,00
A.C.C. van den Berg
   
Collecte De Mortel 
€ 430,35
Thijm Bankers
Eigen bijdrage 
€ 10,15
Thijm Bankers
   
Verkoop diversen
€ 400,00
Dhr. Hans van der Meulen 
Opbrengst oude metalen
€ 120,00
Dhr. H. Elings
   
Schuurverkoop 29 april
€ 100,00
Margot Reuter
Melkbus opbrengst opening loods en stal
€ 1.100,00
P.W. Voets
   
Moederdaggift
€ 20,00
Mevr. N. Passchier-van Leeuwen
Verkoop 3D kaarten
€ 100,00
Dhr. en mevr. T. Booij
   
40-jarig huwelijksjubileum familie Slootweg
€ 50,00
Mevr. Nouwen-van de Grift
Benefietavonden in Sint kruis en Eede
€ 923,30
Jolanda Verschelling
   
Ingezamelde goederen
€ 220,00
Dhr. W.B. Pots
 
   
   

Regelmatig ontvangen wij donaties naar aanleiding van een overlijden. We waarderen het enorm dat zelfs in zo'n verdrietige periode aan de NCFS wordt gedacht. 

Collecte en giften (i.p.v. bloemen) bij afscheidsdienst van Jan Kuenen
€ 1.080,00
Maria, Nick en Roy Kuenen