Afgeronde acties in april

18-04-2017 | 09:00

Ook deze maand hebben diverse mensen zich weer ingezet voor de NCFS. Op verschillende manieren is er geld ingezameld voor mensen met taaislijmziekte. Fantastisch, heel veel dank hiervoor! En hoewel er positieve ontwikkelingen zijn in het onderzoek naar CF, is er nog steeds veel geld nodig. Help je mee? Maak op deze speciale actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen

Sinds kort is ook de site www.run4air.com vernieuwd. Op deze site richten we ons speciaal op de hardlopers onder ons. Wist je bijvoorbeeld dat we startbewijzen hebben voor de Dam tot Damloop in september? We vragen van je dat je minimaal € 150,00 euro inzamelt, dit is inclusief je startbewijs en je krijgt een mooi Run4AIR hardloopshirt. Enthousiast geworden? Schrijf je hier in.

The Long Run for CF 
€ 1.433,00
Stefan Langbroek

Stefan Langbroek is een fanatiek hardloper en een van zijn sportieve uitdagingen was om de marathon van Rotterdam te lopen. En hij heeft het gehaald! Stefan had op deze actiewebsite zijn eigen actiepagina aangemaakt en zo € 1.433,00 ingezameld. Onderstaand de motivatie van Stefan: 

"Mijn naam is Stefan Langbroek, ben 41 jaar oud en een van mijn hobby's is hardlopen. Ik loop gemiddeld twee a drie keer per week. Op zondag een grote afstand en doordeweeks wat kortere afstanden. Ik doe dit al een paar jaar en heb hier en daar al wat prestatieloopjes gedaan. O.a. De Bredase Singelloop (10km), de halve marathon van Rotterdam (21km) en de Zevenheuvelenloop te Nijmegen (15km) waren super om mee te doen. Op zondag 9 april 2017 ga ik de sportieve uitdaging aan door mee te doen met de marathon van Rotterdam. Ik wil me, naast de persoonlijke prestatie, ook inzetten om een financiële bijdrage te kunnen leveren aan de stichting Cystic Fibrosis. Mijn zwager heeft deze vreselijke aandoening en ik hoop dat ik, door deze actie, zijn leven en het leven van anderen wat mooier kan maken en dat zij ook een normaal leven kunnen leiden."Medewerkers Nationale-Nederlanden stemmen op de NCFS
€ 10.000,00
Stichting Wij en de Maatschappij

Medewerkers van Nationale-Nederlanden kunnen via Stichting Wij en de Maatschappij een goed doel voordragen voor een donatie. John van Vliet koos voor de NCFS en daar kwam een donatie van maar liefst € 10.000,- uit voort! Omdat één van de werknemers een kindje heeft met CF, is er door de medewerkers veel op de NCFS gestemd. De donatie wordt gebruikt voor het ontwikkelen van een uitgave voor pubers met Cystic Fibrosis.
Vrijdag 24 maart werd deze cheque op een wel heel bijzondere manier afgeleverd bij de NCFS. Jochem Uytdehaage, John van Vliet, Matthijs Oomen en Johanna Vermeulen ‘stepten’ de cheque met de ElliptiGO van Rotterdam naar Baarn. Een tocht van zo’n 82 kilometer!

LoopFietsProefMarathonDrenthe
€ 10.000,00
Lionsclub Westerbork

Kerstwensboom bij PostNL Pakketten Benelux
€ 50,00
Chris Reparon

Popquiz en veilingavond
€ 3.800,00
Ladies Circle 13 Land van CuijkCollecte Tzum
€ 603,28
Aukje Oosterhaven en medecollectanten
Statiegeldactie AH Someren
€ 449,50
Mirjam Beugelink 
   
Verkoop postzegels
€ 140,00
Dhr. J. van Schaijk
Verjaardag schoonzoon
€ 150,00
Dhr. F. de Zoete
   
NCFS als goed doel gekozen 
€ 1.000,00
Renate Lombarts en Yvette van Room - SIDN
20-jarig jubileum
€ 1.000,00
MTS Blaak en Breederveld
   
Verkoop diversen
€ 602,00
Dhr. Hans van der Meulen 
Goede doelen loop AVO'83 Oudenbosch
€ 1.100,00
A.G.M. Dam
   

Regelmatig ontvangen wij donaties naar aanleiding van een overlijden. We waarderen het enorm dat zelfs in zo'n verdrietige periode aan de NCFS wordt gedacht. 

Collecte bij de uitvaart van mevrouw. J.G.M.H. Lichteveld-Peeters
€ 245,00
Dhr. A.J.H.A. Lichteveld