Haken voor de NCFS op braderie

Yvonne Kragten
Qr
van totaal € 100 (0%)

Ik ben Yvon Kragten. Twee jaar geleden werd bij onze kleindochter (toen 8) jaar) cf ontdekt. Ik was toen net begonnen met haken en gaf mijn eerste haakwerk, een grote poes, aan haar. Twee dagen later vroeg haar ouder zusje of ik er ook een voor haar wilde maken. Zo ontstond het idee om door te gaan met haken en te proberen mijn haakwerk te verkopen tbv de NCFS. Ik heb inmiddels als een keer een bedrag over gemaakt van verkocht haakwerk. Nu ga ik op 20 augustus op een braderie in zaandijk staan in de hoop flink te kunnen verkopen en zo dus een aardig bedrag naar de stichting te kunnen overmaken.

Ben je op zoek naar een leuk kado of wil je jezelf iets kado doen? Kom dan gezellig naar de braderie en vraag naar wat er mogelijk is want ik haak ook op bestelling, en heb ook foto's van wat ik zoal heb gemaakt om een idee te geven! 

Op de facebookpagina "Haken voor de stichting cystic fibrosis"  kun je (alvast) een kijkje nemen van wat ik zoal haak en verkoop.

 

 

Bekijk alle

Tegenvallende verkoop op 20 augustus!

22-09-2016 | 17:12   Helaas viel de verkoop erg tegen en heb ik mijn doel van € 100 niet gehaald! Wel heb ik een aardige bestelling gekregen en zodra die klaar en betaald is zal ik het tekort zelf aanvullen tot de € 100 en overmaken. Op 6 november sta ik op een creativiteitsbeurs en hoop dan beter te verkopen. 
Lees meer