Mont-Ventoux fietsen voor Guusje en CF

Tim van der Heijden

Nog te gaan

Qr
van totaal € 4.000 (107%)

Fietsen voor Guusje, fietsen voor de NCFS.

Zoals de meeste mensen om ons heen wel weten heeft Guusje Cystic fibrosis (taaislijm ziekte) Helaas is er voor deze ziekte nog geen medicatie tot definitieve genezing. Dus nog steeds is er veel onderzoek nodig voor goede medicatie voor alle kinderen en volwassen met CF om goed en normaal te kunnen leven. Deze onderzoeken kosten veel geld dus alle kleine beetjes helpen. Wij hopen dat Guusje nog een mooie toekomst krijgt, met steeds betere medicatie.

Als ouders sta je machteloos om een chronisch ziek kind te helpen. En zoals veel ouders in mijn geval dan denken….. je wil iets voor je dochter doen. Daarom wil ik een nieuwe uitdaging aan gaan. Een ultieme poging gaan doen om geld in te zamelen voor onderzoeken. Weer een keer tot het uiterste gaan om betrokkenheid te laten zien.

In 2018 heb ik de Mont Ventoux vanuit Bédoin beklommen. Dit was een prachtige ervaring. Op maandag 3 augustus 2020 wil ik een nieuwe poging gaan doen om de Reus van de Provence te gaan beklimmen. Echter zijn er 3 wegen naar de top. Vanaf de dorpjes Bédoin, Malaucène en Sault. Nu wil ik op een dag alle 3 de beklimmen gaan trotseren op de koers fiets. Totaal 137 KM en 4400 hoogte meters. Als ik daar in slaag, dan mag ik me bij Club Cinglé du Mont-Ventoux aansluiten (ofwel malloot van de Mont Ventoux)

Wil jij mij steunen en meehelpen om het leven van mensen met CF te verbeteren? Sponsor mij dan! Dat kan via deze link. Nogmaals, alle manieren van sponsoren zijn van harte welkom. De NCFS zet zich in voor een langer en beter leven voor mensen met Cystic Fibrosis.

De NCSF behartigt belangen, geeft voorlichting, maakt lotgenotencontact mogelijk en zet zich in voor onderzoek, dat nog steeds hard nodig is. Meer over Cystic Fibrosis en het werk van de NCFS kunt u vinden op www.ncfs.nl.

Bekijk alle
26-04-2020 | 09:35 Omdat ik veel en bewondering heb voor de manier waarop jij je bijdrage levert aan de mogelijke oplossing voor de ziekte van je kinderen.
14-03-2020 | 07:17 Lieve Guusje, Stan, Noortje en Tim, Ongelooflijk veel succes toegewenst met deze geweldige actie! Prachtig om te zien hoe jullie je als gezin inzetten om extra geld voor onderzoeken binnen te halen. Bewonderenswaardig hoe jullie met de dagelijkse ellende handelen zoals medicatie, controles, onderzoeken en opnames en je dan ook nog op zo'n manier inzetten om de ziekte van Guusje onder de aandacht te brengen en er extra geld voor in te zamelen! Super!! Zet hem op daar de 3e augustus, heel veel liefs van Karlijn, Sjoerd, Leon en Chantal.
13-03-2020 | 19:27
11-03-2020 | 15:05 Wat super Tim dat je wil gaan fietsen voor jullie meisje en voor al die andere kinderen met deze rot ziekte! Zet hem op! Heel veel succes!
10-03-2020 | 17:11