Met Zappsport voor CF het ijs op!

Rive Smits
Qr
van totaal € 100 (1673%)
Hallo allemaal,

Zondag 15 januari was het dan zover, de Alternatieve Elfstedentocht voor kinderen bij FlevOnice. 
Ik had er erg veel zin in en kon eindelijk laten zien waar ik al die weken zelf en samen met Jochem Uytdehaage voor getraind had. 

Om 10 uur s ochtends ging ik samen met het schaatsteam van Zappsport en vele andere kinderen van start.

Ik voelde me goed, het zonnetje scheen en mijn longen werkte goed mee.
Helaas ging de start niet meteen goed maar heb ik daarna me uiterste best gedaan om het weer goed te maken.
Na 3 rondjes had ik al alle benodigde stempels gehaald en eindigde ik als 3e van onze groep.

Bij de finish stonden veel mensen te juichen en daarna hebben we samen met het Zappsport schaatsteam nog een feestje gevierd.

Zaterdag 21 januari is het allemaal te zien geweest op NPO3.
Wil je het terugkijken, kijk dan op:

http://www.zapp.nl/zappsport/gemist
of
http://www.npo.nl/zappsport/AT_2037144

Ik wil iedereen bedanken voor de steun, leuke reacties en donaties.
Het geld dat is binnengehaald kan de cf stichting goed gebruiken.
Er is nog veel geld nodig voor onderzoek naar medicijnen om mij, mijn broertje en andere taaie kinderen een betere toekomst te kunnen bieden.

Ik zal in iedergeval door blijven gaan met schaatsen.
Ik vond het ontzettend leuk om het te mogen leren en ik ga het komende jaar heel veel oefenen en trainen op lange afstanden.
Het is goed voor mijn conditie en ik zou heel graag een keer de echte Alternatieve Elfstedentocht met Skate4Air op de Weißensee in Oostenrijk willen schaatsen. 
Misschien lukt me dat dit jaar wel :-)

Ik hoop daarmee dan weer veel geld voor taaislijmziekte te kunnen binnen halen.

Groetjes, Rive

 

 

__________________________________________________

Hallo allemaal, Ik ben Rive, ik ben 9 jaar en heb taaislijmziekte. Vanaf eind november ben ik samen met nog 4 andere kinderen van het Zappsport Schaatsteam onder begeleiding van Jochem Uytdehaage aan het trainen voor de alternatieve Elfstedentocht voor Kids. En op 15 januari ga ik deze tocht uiteindelijk echt schaatsen in Biddinghuizen. Ik wil dan proberen om zoveel mogelijk kilometers te gaan schaatsen en te laten zien dat taaislijmziekte geen beperking hoeft te zijn. Voordat ik bij het Zappschaatsteam werd gevraagd te schaatsen had ik nog maar één keer heel kort geschaats en kon ik het dus nog niet echt. Ik wist ook niet of mijn conditie wel goed genoeg was om lange afstanden te kunnen schaatsen. Maar door de trainingen van Jochem heb ik echt leren schaatsen, natuurlijk ben ik nog niet zo goed als hem ;-) maar ik vind het zelf best goed gaan en zou ook na de tocht graag willen blijven schaatsen. Ik hoop dat er mensen zijn die mij voor deze tocht willen sponseren om zo geld op te halen voor nieuwe onderzoeken naar medicijnen die voor mij, mijn broertje en vele andere "taaie" kinderen en volwassenen heel belangrijk kunnen zijn. Alvast heel erg bedank en ik ga heel erg mijn best doen! Rive

Bekijk alle
01-01-2018 | 17:31 Deze bijdrage voor jullie in verband met mijn 40ste verjaardag. Van alle gasten! Alle kleine stapjes helpen en hopelijk draagt dit ook weer bij. Liefs Patricia, John, Ires en Lise
23-01-2017 | 19:52 Omdat je een kanjer bent!
18-01-2017 | 11:38
17-01-2017 | 11:27
15-01-2017 | 10:37