Santiagoloesje

Loes Hoogenboom
Normal 606bd1d6874f40b069be9856f1104fca3f815596
Qr
van totaal € 1.000 (100%)

Hallo,

Mijn naam is Loes en ik ben de oma van mijn kleinzoon Reno en ik ga de Santiago de Compostella lopen.

Reno heeft Cystic Fibrosis, dit werd al gauw na de geboorte geconstateerd.
De zorg voor Reno was voor zijn ouders erg zwaar en daardoor werd Reno met zijn 5e jaar uit huis geplaatst. Hij heeft in drie verschillende kindertehuizen gewoond en ook een paar jaar in een pleeggezin. Bij het pleeggezin ging het niet zo goed, kinderen met CF hebben goede zorg en regelmaat nodig, maar ook veel aandacht. Omdat hij niet in het pleeggezin kon blijven is Reno met zijn 13e jaar bij mij in huis komen wonen en heb ik de zorg voor Reno op mij genomen.

Ik ben altijd erg bij Reno betrokken geweest, en dat werd door de jaren heen steeds meer.
Iedere drie maanden ga ik met Reno naar de CF Poli in het Haagland Ziekenhuis in Den Haag. Daar worden we altijd goed opgevangen en behandeld door een fantastisch team. We hebben erg goede ervaring met het team en hele fijne contacten. Reno is inmiddels 18 jaar. En woont nu niet meer bij mij omdat hij in de fase zit om op eigen benen te gaan staan. Hij heeft een eigen kamer in een complex met Begeleid Wonen in de buurt van zijn moeder en bij mij.

Nu kom ik op het punt waarom ik deze informatie met u deelt; zoals ik al heb aangegeven ik ga de Santiago de Compostella lopen.
7 mei aanstaande is het zover, dan start ik mijn wandeltocht vanuit huis richting Santiago.
Hier ben ik al jaren in gedachten mee bezig geweest. Ik dacht altijd, als ik met pensioen ga dan wil ik naar Santiago wandelen.
Eerst wilde ik deze tocht gaan fietsen maar uiteindelijk werd het toch wandelen. Ik moest door de zorg voor Reno en de nodige voorbereidingen voor deze reis nog drie jaar wachten voor ik kon gaan.
Ik doe deze tocht het niet in een keer, ik start 7 mei en wandel eerst 6 tot 8 weken en eind augustus ga ik weer 6 tot 8 weken lopen. Volgend jaar in 2018 wil ik de rest van de pelgrimstocht uitlopen.

Met deze pelgrimstocht wil ik graag de onderzoeken steunen voor Cystic Fibrosis en wil ik een sponsoring starten namens mij.
Daarom vraag ik uw steun en donaties te storten op .............. ten name van ............. onder vermelding van Steun onderzoek Cystic Fibrosis.

Ik dank u hartelijk voor uw eventuele donaties.
U kunt mijn belevenissen tijdens mijn wandeltocht volgen op mijn blog:

www.Santiagoloesje.wordpress.com

Lieve groet
Oma Loes

Bekijk alle
28-06-2018 | 16:55 Dit is een donatie van Wandelclub Loesje. Ik heb mijn Camino naar Santiago volbracht van huis uit gestart op 07-05-2017 naar Vezélay. Mijn tweede etappe op 30-08-2017 van Vezelay naar Saint-Jean- Piet- de Port. En op 17-04- 2018 naar Santiago. Mijn wandelclub Loesje heeft mij altijd gesteund en mij gesuport. En iedere week toen ik weg was geld voor onderzoek naar Cystic- Fybrosis op gespaard. Ik wil jullie heel veel super bedanken. En ook voor iedereen die mij hebben gesteund tijdens mijn Camino. Santiagoloesje
23-06-2018 | 22:56 Hoi Loesje, hierbij mijn bijdrage om de € 900,-- "rond" te maken. Gewoon, omdat het een heel goed doel is én omdat ik enorm genoten heb van je wandelblog.
21-06-2018 | 21:54
18-06-2018 | 22:05 Wij ontmoetten elkaar op de camino, waar Loe mij vertelde over haar actie. Daar doe ik graag aan mee.
16-04-2018 | 19:22 Ik heb van vier Vrienden geld gekregen. Lieve Joke & Cees, Atie en Gerda heel heel hartelijk bedankt. En ik ga mijn laatste route lopen naar Santiago. Wie weet wie de Stichting voor onderzoek van Cystic Fibrosis.wil steunen. Liefs van Santiagoloesje