Geef Evi voor haar verjaardag een gezonde toekomst

Ferdinand en Hanneke Vleugel
Actie is afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 1.000 (128%)

Onze lieve Evi viert alweer haar eerste verjaardag. Het was een veelbewogen eerste jaar. Na vier weken werd via de hielprik geconstateerd dat Evi cystic fibrosis (CF/taaislijmziekte) heeft. Sindsdien hebben we vele bezoeken afgelegd aan het Sophia Kinderziekenhuis en krijgt Evi dagelijks een flinke portie medicijnen. Het gaat momenteel goed met haar. De vrolijke glimlach op deze foto zien wij voortdurend en er zijn veel momenten waarop niets te merken is van haar ziekte.

Evi is het eerste jaar goed doorgekomen en wij hopen dat dit zo lang mogelijk zo doorgaat. Momenteel is de gemiddelde levensverwachting van een patiënt met cystic fibrosis slechts 40 jaar. Wij hopen dat Evi nog veel meer jaren in goede gezondheid kan doorbrengen. Er wordt aardig wat onderzoek gedaan naar nieuwe behandelmethoden en geneesmiddelen voor CF, die ook steeds meer richting reparatie van het genetisch defect gaan. Hopelijk worden hier de komende decennia nog grote doorbraken in bereikt. Maar dit zal niet zomaar gebeuren. Hier is geld voor nodig.

Mensen vragen ons regelmatig of ze iets voor ons en onze kleine meid kunnen betekenen. Dat kan zeker! De beste manier om Evi en andere mensen met CF te helpen is een bijdrage leveren aan het onderzoek naar deze ziekte. Meer kennis leidt uiteindelijk tot een betere behandeling, een hogere levensverwachting en een betere kwaliteit van leven. We zouden het daarom erg op prijs stellen als jullie, onze vrienden, familie en collega's, op de onderstaande knop klikken om een donatie te doen aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting. Een beter verjaardagscadeau voor Evi kunnen wij ons niet bedenken.

Hanneke en Ferdinand

Bekijk alle
12-11-2017 | 15:46
29-10-2017 | 12:24
18-09-2017 | 10:56
16-09-2017 | 21:15
16-09-2017 | 12:27