mudmasters!!!!

Amber den Teuling

( Lid van team: mudmasters )

Qr
van totaal € 1.500 (0%)

wij zijn een groep leuke jong mensen die mee doen met een wedstrijd vol met modder en getrainde deelnemers. Allemaal beoefenen we diverse sporten en toch vormen we samen èèn team, we moeten nog beginnen met trainen, dus dat wordt nog wat!
Wij doen mee voor dit goede doel omdat ik zelf iemand ken die dit heeft en dus weet en zie wat dit met deze persoon doet. De andere teamleden vinden het natuurlijk super om ergens voor mee te doen aan deze wedstrijd en snappen het dat het van belang is voor de ziekte dat er onderzoek wordt gedaan.
Natuurlijk willen wij zoveel mogelijk binnen halen voor deze onbekende maar toch slopende ziekte. Wij hopen dan ook op uw bijdrage voor onderzoek en medicijnen naar deze ziekte. Wij gaan natuurlijk voor een mooi bedrag maar ook voor een mooie finish, eindtijd en natuurlijk een gezellige en geslaagde dag.
deze dag vindt plaats op 24 september om 17.00 u. in Biddinghuizen. U bent natuurlijk uitgenodigd om ons te komen aanmoedigen en te kijken hoe wij zwoegend en vol moed over het parcours en de finish komen.
Natuurlijk kunt u meer informatie vragen hierover, stuur een mailtje naar: amberdenteuling@hotmail.com

Wij zijn ook nog op zoek naar bedrijven die het leuk vinden om geld te doneren en hiervoor in ruil reclame krijgen op bedrukte shirtjes die wij gaan dragen op het parcours. Hiervoor mag het bedrag minimaal 100.- euro zijn, meer is natuurlijk super. meer informatie hierover kunt u het beste even in een mail sturen of vragen stellen hierover.

Wij als team bedanken jullie natuurlijk voor de steun en de donaties aan deze stichting en onderzoek naar de ziekte!