Kom je in actie voor de 50-jarige NCFS?

Honderden mensen kwamen de afgelopen jaren in actie om geld in te zamelen voor de NCFS. Dankzij hen heeft de NCFS grote stappen kunnen zetten in het onderzoek naar Cystic Fibrosis. Voor een groot aantal mensen met CF is er veel veranderd in de kwaliteit van hun leven. Ook in het jubileumjaar 2019 hopen we dat veel mensen in actie (blijven) komen. Misschien vind je het leuk om je actie te koppelen aan het getal 50. Als je bijvoorbeeld zelf ook 50 wordt en je vraagt donaties in plaats van cadeaus. Of je gaat 50 cupcakes bakken en verkopen voor een euro per stuk. Natuurlijk hoeft je actie niet per se iets te maken te hebben met het getal 50, alles is goed en welkom! 

Cystic Fibrosis (CF, taaislijmziekte) is helaas nog steeds een ongeneeslijke, erfelijke ziekte. Op dit moment zijn er ongeveer 1600 mensen met CF in Nederland, waarvan 650 kinderen. De helft van hen wordt niet ouder dan 40 jaar. Wil je ook je steentje bijdragen om dit te veranderen? Kom dan in actie! Wij helpen je graag verder. 

Je maakt hier eenvoudig je persoonlijke actiepagina waar je je eigen motivatie en foto kunt plaatsen. Via je social media contacten deel je je pagina zodat iedereen in je omgeving weet dat je voor de NCFS een actie gaat doen. Zo kunnen mensen je heel gemakkelijk steunen en sponsoren. Je vindt hier ook tips voor je actie, handige tools of je krijgt inspiratie door de andere acties op de site. Dus of je nu een sportieve actie op touw zet, spulletjes verkoopt, geld in plaats van cadeaus vraagt bij een feestje, je kunt voor alles wat je bedenkt een pagina aanmaken.

Help je mee in dit jubileumjaar? Start je actie! 

Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar Trudy van de Veen.  

Lees meer Lees minder
Bekijk alle evenementen
De NCFS viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. Een mijlpaal waar we het hele jaar door aandacht aan schenken. Door de jaren heen zijn ontzettend veel mensen in actie gekomen voor de NCFS, voor een langer en beter leven van mensen met CF. Geweldig!  Ook in het jubileumjaar 2019 hopen we dat veel mensen in actie (blijven) komen. Misschien vind je het leuk om je actie te koppelen aan het getal 50. Als je bijvoorbeeld zelf ook 50 wordt en je vraagt donaties in plaats van cadeaus. Of je gaat 50 cupcakes of koekjes bakken en verkopen voor een euro per stuk. Zoals bijvoorbeeld onze nieuwe online ambassadeur Dani Jašarević met haar dochter heeft gedaan. Leuk!  Kom je ook in actie voor de 50-jarige NCFS? 
NCFS 50 jaar jubileumacties

Afgeronde acties in augustus 2019

29-08-2019 | 09:23 De vakanties lopen ten einde, maar de acties liggen niet stil! Ook zijn er diverse collectes georganiseerd. Heel hartelijk dank allemaal! Wil je ook je steentje bijdragen voor mensen met CF? Maak op deze actiewebsite je eigen actiepagina aan en laat je zo heel gemakkelijk sponsoren door je familie, vrienden en bekenden. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Trudy van de Veen.  Op de tandem van Groningen naar Alpe d'Huez€ 3.285,00Linda en TrinekeLinda en Trineke hebben een geweldig avontuur achter de rug, op de tandem helemaal van Groningen naar de Alpe d'Huez. Op hun actiepagina schreef Trineke in geuren en kleuren over alle ups en downs onderweg. Heel leuk om te lezen: https://acties.ncfs.nl/team/linda-trineke/updates. Onder het kopje Nieuws staan alle verhalen.    50-jarig huwelijksjubileum€ 1.310,00Familie Jonker NCFS Cees Bol Classic€ 7.780,00Eddy van der Ploeg en het teamhttps://acties.ncfs.nl/team/ncfs-cees-bol-classic  Bedrijfsfeest Attero€ 15.000,00Robert Corijn / Daniëlle van de Mortel Collecte Bunschoten€ 8545,34Johanna, Coby, Marjo, Gerda en medecollectanten Collecte Twenterand € 4832,27Hetty Heersmink, Marjan van der Voet en medecollectanten     Collecte Lansingerland€ 4409,00Hilbert Krijtenburg en medecollectanten  Verjaardag€ 652,70Michiel Maters     Verjaardag€ 25,00Jan Rademaker Opbrengst oude metalen€ 330,00Harrie Elings      Verjaardag€ 65,00Ko Oord Opbrengst rommelmarkt€ 400,00Frans Terbeek, Marcel en Corine Broks     Collecte bij bruiloft€ 274,45Emma en Piet Jan Oudenampsen-Vreugdenhil Opbrengst eigen honing€ 117,50Mevr. M. van Kruining-Teuns     Goede doelen storting€ 129,79PCB Het Baken CF markt€ 650,00Basisschool Los Hoes Haaksbergen     Bijdrage voor gebruik kraan€ 125,00René Bruurs Statiegeldactie Spar Goedereede€ 70,00Martine Hamann Regelmatig ontvangen wij donaties naar aanleiding van een overlijden. We waarderen het enorm dat zelfs in zo'n verdrietige periode aan de NCFS wordt gedacht. Uitvaart de heer B. Ordelmans€ 1.700,00                                       Familie Ordelmans Uitvaart de heer W. van Es€ 1.100,00                                       Familie Van Es-van der Steijn     
Lees meer | Bekijk alle